Vis meny
Alle nedlastbare

MAT PÅ HJERNEN 2 (3)

29.01.2018  |  58 min  |  NRK2



Seriebeskrivelse

Britisk dokumentarserie. Hvilke fysiske, biologiske og kjemiske prosesser ligger gjemt i vi spiser?

Episodebeskrivelse

På hvilken måte påvirker hjernen oss i matvalgene våre? Vi undersøker effekten maten vi spiser har på oss. Hva har sjokolade til felles med brystmelk, og kan vi lære noe ved å servere bier koffein?

Kategorier: Livsstil og Vitenskap Tilgjengelig til: Tirsdag 6. mars 2018 kl. 21:24 Tilgjengelig i: Norge Første gang sendt: NRK2 · Mandag 29. januar 2018 kl. 20:25 Siste gang sendt: NRK2 · Onsdag 31. januar 2018 kl. 23:35 Produksjonsår: 2017 Original episodetittel: Food: Delicious Science - A Matter of Taste Aldersgrense: Tillatt for alle Varighet: 58 minutter


Trailer:

Serie

3 program

Anbefalt for klassetrinn

5-13

Fag

Helselære, Mat og helse

Tilgjengelig som

› Nedlasting

Lån / kjøp via mobil er dessverre ikke mulig. Vennligst logg inn via vanlig nettleser.