Vis meny
Alle nedlastbare

Bestilling

NEDLASTING AV PROGRAMMER

Alle grunnskolene i Agder kan laste ned programmene gratis, det vil si i de 20 (av 30) kommunene som har avtale med Norwaco. Det kan også alle grunnskolene i Oslo, alle videregående skoler i landet, og andre grunnskoler andre i kommuner med avtale med Norwaco.
Da er det kun disse skolene som kan benytte AV-sentralen i Kristiansand. 
Vi har valgt ut ca 2300 titler som vi har lagt klar til nedlast. Utvelgelsen er gjort på bakgrunn av aktuelle temaer, etterspørsel og en pedagogisk vurdering. Men viktigst av alt - oppfordringer fra lærerne har vært svært viktig . Vi har litt kapasitet til å legge til nye titler. AV-sentralen drives i en 20% stilling på mandager.  Formatet som benyttes vedr. våre digitale nedlastbare videofiler er i formatet MPEG-4. Formatet er et standarisert format som vil spilles fint av uten problemer på en rekke type maskiner og nettlesere.

Bli kunde

Trykk her om du ønsker å bli kunde
OBS. Kun grunnskolene i kommuner i Agder som har avtale med Norwaco kan bli kunder, og grunnskolene i Oslo, alle videregående skolene i landet, og alle andre grunnskoler i landet som har avtale med Norwaco.

Hva med private?

Vi kan dessverre ikke betjene private. 
 
Vennligst benytt: post.avsentralen@kristiansand.kommune.no ved bestilling eller bruk telefon: 934 18 180