Vis meny
Alle nedlastbare

NATURENS UNDERE DEL 1

16.05.2015  |  49 min  |  NRK2



Naturens undere 1:6

Kategori: Natur
Programinformasjon: Omtale Teksting

Episodebeskrivelse
(Nature's Great Events) Naturserie fra BBC. (1:6) En storslått og enestående serie om hvordan kolossale naturkrefter, som ofte starter milevis unna, skaper en kjedereaksjon som ender i spektakulære scener. For noen dyr er dette en ny mulighet, for andre er det slutten. 

Norsk kommentar: Frode Stang


OMTALE DEL 1 Episodetittel: The Great Melt

I første episode ser vi nærmere på smelteperioden i Arktis. For isens konge, isbjørnen, betyr smeltetiden en kamp for livet. For fjellreven, lemen og hvitvalen er den korte sommeren i Arktis derimot et paradis.

Om serien: Original tittel: Nature’s great events
Gjennom unike og spektakulære bilder tar denne BBC-serien for seg Jordens enorme naturkrefter og hvordan de påvirker dyreriket.

I seks episoder ser serien hver uke på naturkrefter i forskjellige verdensdeler, fra Indias kraftige regntid til den årlige smelteperioden i Arktis.

Dyrene blir selvsagt påvirket, for når naturkreftene slår til, får noen dyrearter nye muligheter, mens for andre kan det bety den sikre død. 


Britisk serie i seks deler (2009)
Produsert av BBC



Serie

Naturens undere 6 deler

Anbefalt for klassetrinn

5-13

Fag

Natur og miljøfag, Naturfag

Utlånsnummer

5298-1

Nøkkelord

arktis, smelteperiode, smelting, isbjørn, kamp, livet, overleve, naturkrefter, fjellrev, lemen, hvithval, sommer, paradis

Tilgjengelig som

› Nedlasting

Lån / kjøp via mobil er dessverre ikke mulig. Vennligst logg inn via vanlig nettleser.