Vis meny
Alle nedlastbare

OPPDRAG LYKKE DEL 2

23.09.2013  |  29 min  |  NRK1





Oppdrag lykke 2:8
Kategori: Helse, forbruker og livsstil

Seriebeskrivelse: Kan fire vanlige mennesker lære å bli lykkeligere i løpet av fire måneder?

Episodebeskrivelse
Norsk livsstilserie. Kan fire vanlige mennesker lære å bli lykkeligere i løpet av fire måneder? I dag får de i oppgave å skrive et takknemlighetsbrev til noen som har betydd mye for dem. Ekstra utfordrende blir det når de må oppsøke personen og lese brevet høyt. Aina synes oppdraget er vanskelig, men det er en person hun inderlig ønsker å takke. Det blir et sterkt møte. (2:8)

Dagens oppdrag er å skrive et takknemlighetsbrev. Aina synes oppdraget er vanskelig, men det er en person hun inderlig ønsker å takke. Det blir et sterkt møte.

Programleder og lykkeforsker Lisa Vivoll Straume har gitt deltagerne en konkret oppgave: De skal skrive et takknemlighetsbrev til noen som har betydd mye for dem, men som de aldri har fått takket ordentlig.

Aina, Stål, Stine og Kristian skal oppsøke den de vil takke, og lese brevet høyt. Forskning viser nemlig at det å uttrykke takknemlighet har en svært positiv effekt på lykkefølelsen.

Ikke alle synes oppgaven er like lett. For noen føles takknemlighet mest som en plikt, men det å takke noen ansikt til ansikt viser seg å bli en sterk opplevelse for alle fire. Blir de mer lykkelige av å være takknemlige?

Serie

Oppdrag lykke 8 deler

Anbefalt for klassetrinn

8-13

Fag



Utlånsnummer

A1280-2

Tilgjengelig som

› Nedlasting

Lån / kjøp via mobil er dessverre ikke mulig. Vennligst logg inn via vanlig nettleser.