Vis meny
Alle nedlastbare

EKKO AV IBSEN DEL 1 EDDEKOPPFESTEN

20.04.2006  |  28 min  |  NRK11) Edderkoppfesten
Tom og Hilde har vært sammen siden gymnaset. Etter mange års stillstand føler de begge at noe må skje i forholdet deres. De bestemmer seg for å arrangere en hagefest for venner og bekjente. Her vil Tom fri, men en av gjestene skaper store problemer …

Tom er en rolig og stabil fyr i begynnelsen av 30-årene. Han er ganske innadvendt og jobber i barnehage. Hilde har et mye mer sosialt vesen, er glad i å snakke og er svært populær i vennekretsen. De er glade i hverandre, men forholdet trenger ny giv.

I forbindelse med en hagefest som paret arrangerer, planlegger Tom å fri til Hilde. Hovedgjest på festen er Asbjørn, ekskjæreste av Hilde og barndomskamerat av Tom.

Asbjørn er en bajas som liker å stjele oppmerksomheten. I store ordelag gir han inntrykk av å leve et jetset-liv som regissør av musikkvideoer og venn av stjernene. Asbjørn får greie på Toms planer om å fri og gjør en stor sak ut av det å hjelpe ham med å få Hildes ja. Asbjørns hjelp er katastrofalt dårlig og skaper store problemer ikke bare for frieriet, men også for forholdet mellom Tom og Hilde.


Ekko av Ibsen: Edderkoppfesten (ttv)
Norsk novellefilm.

Med Marko Iversen Kanic, Silje Salomonsen, Vegar Hoel og Ulla Marie Broch.
Manus: Arild Østin Ommundsen og Tore Renberg.
Regi: Arild Østin Ommundsen.

Serie

Ekko av Ibsen 8 deler

Anbefalt for klassetrinn

8-13

Fag

Drama, Litteratur, Norsk

Utlånsnummer

P581-1

Nøkkelord

edderkoppfesten, gymnaset, sammen, forhold, stillstand, hagefest, venner, barnehage, populær, venn, bajas, problemer, katastrofalt, frieri, dårlig forhold

Tilgjengelig som

› Nedlasting

Lån / kjøp via mobil er dessverre ikke mulig. Vennligst logg inn via vanlig nettleser.