Vis meny
Alle nedlastbare

EIT LIV I FULL FART

27.06.2014  |  57 min  |  NRK2



Britisk dokumentar (2011)  Originaltittel: Alex: A Life Fast Forward   Produksjon: BBC

Dokumentar: Eit liv i full fart
Han valgte livet

Hvordan er det å konfronteres med din egen død samtidig som du opplever den mest intense forelskelse? Filmen om kreftsyke Alex handler ikke om sykdommen hans, men om det som teller i livet og om kjærlighetens makt.

Alex fikk diagnosen beinkreft like før han fylte 18 år. Etter tre år med intensiv behandling forstår han at legene ikke kan hjelpe ham mer. Nå bestemmer han seg for å leve livet for fullt den tiden han har igjen.

Dagen etter at filmopptakene begynner, møter Alex en jente og forelsker seg. Snart er de uatskillelige. Han kan ikke helt fatte det som skjer, men får likevel familie og venner til å ta del i gleden.

Vi følger Alex og den store kjærligheten gjennom noen intense måneder. Filmen er en gripende og samtidig oppløftende og inspirerende historie om det å velge livet, midt i døden.

Publikumsundersøkelser i Storbritannia viste at "Et liv i full fart" skåret aller høyest av de best likte programmene på BBC i 2011.




Trailer:

Serie

Dokumentar

Anbefalt for klassetrinn

8-13

Fag

Helse og sosial, Samfunnsfag

Utlånsnummer

P1407

Nøkkelord

livet, sykdom, kreft, uhelbredelig, kjærlighet, ekteskap, død, behandling, stråling, cellegift, bivirkninger, medisiner, piller, tabletter, livsmot, positivitet, inspirerende, livslyst, pågangsmot

Tilgjengelig som

› Nedlasting

Lån / kjøp via mobil er dessverre ikke mulig. Vennligst logg inn via vanlig nettleser.