Vis meny
Alle nedlastbare

SYKT LYKKELIG

12.06.2014  |  85 min  |  NRK3Denne filmen er godkjent til alle skoler . Kan kjøpes av alle, men utlån bare til skoler med særavtale.

Film: Sykt lykkelig


Går det an å tolerere at mannen din foretrekker jakt med gutta fremfor å ha sex med deg? For Kaja er det et spørsmål om å verne om den hellige familien.

For Kaja er familien det viktigste i verden. Hun er evig positiv til tross for at hun lever med en mann som helst vil jakte med gutta, og som nekter å ha sex med henne fordi hun "ikke er spesielt attraktiv" lenger. Pytt, pytt. Slik er det bare.

Når så "det perfekte paret" flytter inn i nabohuset, blir det likevel vanskelig å holde følelsene i sjakk. Ikke bare synger disse vellykkede, vakre, spennende menneskene i kor; de har adoptert også - fra Etiopia! Det nye naboforholdet åpner en ny verden for Kaja, som får konsekvenser for dem alle. Og når julen ringes inn, er det klart at ingenting kan bli som før ��" selv om Kaja gjør sitt aller beste.

Sykt lykkelig er en komedie om utroskap, elgkjøtt, hvite og kullsorte løgner, blowjobs og cottage cheese.

Norsk komedie fra 2010
Med: Agnes Kittelsen, Henrik Rafaelsen, Joachim Rafaelsen, m.fl. 


Trailer:

Anbefalt for klassetrinn

8-13

Fag

Spillefilm

Utlånsnummer

SF018

Nøkkelord

naboforhold, utroskap, elgkjøtt, hvite løgner, kullsorte løgner, blowjobs, cottage cheese, fiske, sex, jakt, perfekt, vellykket, adoptert, juleprogram

Tilgjengelig som

› Nedlasting

Lån / kjøp via mobil er dessverre ikke mulig. Vennligst logg inn via vanlig nettleser.