Vis meny
Alle nedlastbare

KNERTEN

20.04.14  |  72 min  |  NRK1Denne filmen er godkjent for kjøp (alle) og lån (kun lokale) for skoler.

Tøff og modig? Ja visst. En vanlig pinne? Nei! Pinner som Knerten vokser nemlig ikke på trær.

Pinner som Knerten finnes i fantasien og leker med deg i skogen når du synes alle andre er teite. De liker ikke å bli forlatt i en maurtue, men er derimot glad i å lete etter gylne prinsesser.

Pinner som Knerten bryr seg ikke om at far selger undertøy og strømpebukser, eller at storbror klipper håret for å passe inn. Pinner som Knerten er egentlig ikke særlig opptatt av å passe inn. Det er i grunn synd at det ikke finnes flere som ham.

Mor og Far bekymrer seg over hvordan de skal få betalt regningene og Lillebror faller like godt gjennom taket som ramler ned.
Det skal visst ikke alltid være enkelt. Heldigvis finner Lillebror og Knerten løsningen på det meste. For å tjene litt ekstra penger kan man for eksempel pante de samme flaskene to ganger.

Basert på boken Lillebror og Knertenav Anne Cath Vestly

Disse er med:
Adrian G. Smith gjør en fantastisk jobb i den krevende rollen om Lillebror, Pernille Sørensen debuterer som filmskuespiller, Jan Gunnar Røise viser frem sitt komiske talent og Petrus A. Christensen fra Pitbull-Terje er glimrende i rollen som storebroren Philip.

Anbefalt for klassetrinn

1-13

Fag

Spillefilm

Utlånsnummer

SF007

Nøkkelord

gutt, pinne, tøff, modig, rampete, snartenkt, modig, venner, cat kat

Tilgjengelig som

› Nedlasting

Lån / kjøp via mobil er dessverre ikke mulig. Vennligst logg inn via vanlig nettleser.